Logo Home   |   Menukaarten   |   Arrangementen   |   Agenda   |   Nieuws   |   Contact RESERVEER NU
JE BENT HIER:  HOME  >  ARRANGEMENTEN  >  APERITIVO@BOCCACCIO 2024

APERITIVO@BOCCACCIO 2024

"Voor mensen die houden van eten en drinken"

Elke 3e Zondag van de Maand van 16.00 tot 19.00/20.00 uur  -  65,00 p.p.

Inmiddels een steeds groter begrip in Groningen...het Aperitivo@Boccaccio. Vanaf 2019 hebben we maandelijks genoten van elke keer nieuwe gerechten en hebben we veel verschillende gasten leren kennen....en zij ons!

Elke 3e zondag van de maand vieren wij de liefde voor het bourgondische leven en de passie voor eten en drinken welke de basis zijn voor niet alleen de keuken van Italië, maar gelukkig ook voor veel van onze gasten!

In 2024 gaan wij weer met veel plezier en passie aan de slag om elke Aperitivo een prachtige belevenis te maken. De data en thema's zijn bekend. Reserveer snel, er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen!

  • 21 januari - Nieuwjaarsborrel
    • zoals altijd aan lange tafels maar nu met veel meer kleine gerechtjes! De lekkerste gerechten van 2023 worden nu nogmaals geserveerd in 10 gangen.
  • 18 februari – La Festa di San Valentino
    • Valentijnsdag heeft zijn oorsprong in Italië en wordt op sommige plekken zelfs een hele maand gevierd. Op het Aperitivo van februari brengen ook wij een ode aan San Valentino. Natuurlijk hebben we verse truffelbereidingen en chocolade maar ook oesters, kaviaar, pasta Bella Notte, ...en nog veel meer!
  • 17 maart - La Primavera
    • LENTE!!! Eindelijk is het weer bijna lente en kunnen we genieten van veel nieuwe verse ingrediënten! Natuurlijk de maand van....Groninger asperges, zalm, kalfsvlees, tonijn, eieren, voorjaarsgroenten.....en nog veel meer!
  • 21 april - Midi
    • Mediterranée! Dit keer niet alleen Italië maar ook inspiratie uit Spanje, Frankrijk, Portugal en Griekenland! Denk aan: steak tartare, cataplana, pincho’s, steak au poivre, feta in filodeeg, flammkuchen.....en nog veel meer!
  • 19 mei – La Dolce Vita
    • Genieten van het leven met familie en vrienden! In Italië doe je dat natuurlijk met heerlijk eten in meerdere gangen. Traditioneel met meerdere antipasti, pasta of risotto, vis- of vleesgerecht en een lekker dessert. Denk aan: vongole, groene asperges, tagliata, coquilles, gegrild rundvlees.....en nog veel meer!
  • 16 juni - Green Egg BBQ "Toscane"
    • Toscane, beroemd door zijn boeren maar pure keuken. Denk aan...Bistecca alla Fiorentina, gevulde artisjok, bonen, ossobuco, gezouten kabeljauw, lardo.....en nog veel meer!
  • 21 juli - Green Egg BBQ "Frutti di Mare"
    • Zeevruchten op de BBQ Denk aan...krab, oesters, kreeft, zwaardvis, langoustines, grote vis, heerlijke wijnen.....en nog veel meer!
  •  18 augustus - Green Egg BBQ "Streekproducten"
    • Ook in Nederland hebben we heerlijke lokale producten om prachtige gerechten mee te maken. Denk aan...zeetong, lamsvlees, zeeuws spek, alikruiken, waddenvarken, paling.....en nog veel meer!
  • 15 september – Van Kop tot Staart
    • Vaak worden alleen de bekende delen van het dier gebruikt maar gelukkig worden de incourante delen de laatste jaren steeds populairder. Denk aan...kalfswang, zalmbuik, ossenstaart, orgaanvlees, picanha....en nog veel meer!
  • 20 oktober - Herfst
    • De dagen worden weer korter, de bladeren vallen van de bomen en het wordt kouder, maar....dat zorgt ook voor een prachtig landschap, heerlijke geuren en talrijke andere producten. Denk aan...wilde paddenstoelen, eend, krachtig rundvlees, shortrib, pompoen, appels, kruiden.....en nog veel meer!
  • 17 november - A la Cacciatore
    • Wildseizoen. Denk aan...duif, hertenrack, wildstoof, patrijs, haas.....en nog veel meer!
  • 15 december - Feestdagen Editie
    • fakkels, glühwein, feestelijke gerechten...en de rest is een verrassing!

 

arrangementen
arrangementen"
arrangementen

DEEL DEZE PAGINA

DEEL DEZE PAGINA

DEEL DEZE PAGINA