Logo Home   |   Menukaarten   |   Arrangementen   |   Agenda   |   Nieuws   |   Contact RESERVEER NU
JE BENT HIER:  HOME  >  NIEUWS  >  NIEUWSITEM

09-09-2020 - VRIJDAG 11 SEPTEMBER GAAT ONZE NIEUWE HERFSTKAART IN!!

Vanaf afgelopen juni zijn we weer op zoek gegaan naar wat we nou echt wilden serveren en kwamen we met een volledig nieuwe kaart .... en dat was een groot succes!!

We hadden weer heerlijke klassiekers, met volop aandacht voor de kwaliteit van de gerechten en de ambacht van het Italiaanse koken. Kortom terug naar de basis en doen waar we goed in zijn!

Maar de zomer is voorbij, het weer wordt kouder en de bladeren worden geel. De herfst komt er aan en dat brengt natuurlijk een heel ander gevoel en tal van andere producten met zich mee. Vanaf vrijdag 11 september gaat dan ook onze herfstkaart in en ook hier hebben we weer uitgebreid gezocht naar mooie Italiaanse klassiekers die het gevoel, geur en smaak van de herfst in zich hebben.

Denk hierbij aan risotto van pompoen met geroosterde paddenstoelen en verse truffel, pasta parmiggiano, huisgemaakte tagliatelle met ragout van wildzwijn en hert, huisgemaakte ravioli met oude kaas, artisjok en noten, saltimbocca romana met romige polenta enz. Natuurlijk blijven de huisgeslagen carpaccio van grasrunderen, de burrata caprese en de gegrilde ribeye op de kaart!

Wij hebben er weer enorm zin in!

Meer nieuws

09-09-2020 - Vrijdag 11 september gaat onze nieuwe herfstkaart in!!

DEEL DEZE PAGINA

DEEL DEZE PAGINA

DEEL DEZE PAGINA